Den aarhusbaserede modevirksomhed Minimum henter ny CEO. Den forhenværende direktør, Peder Tang, bliver i virksomheden og tiltræder stillingen som kreativ direktør.

Modevirksomheden Minimum A/S udvider ledelsen og ansætter den erfarne branchemand, Steen Engelbrecht, som administrerende direktør.

Minimums stifter og nu forhenværende CEO, Peder Tang, bliver i virksomheden, og tiltræder nu stillingen som kreativ direktør. Han skal dermed have fuldt fokus på brandudvikling og kommunikation fremover i aarhusvirksomheden. Peder Tang glæder sig over ansættelsen af den nye administrerende direktør, og udtaler følgende i en pressemeddelelse:

”Steen skal være med til at forme fremtiden og udvikle på alle de muligheder, Minimum A/S står foran, og vi kunne ikke have ønsket os et bedre match. Steen kommer med en gedigen ballast, og jeg er sikker på, at han er den helt rette til at føre virksomheden ind i fremtiden. Mit eget skift fra CEO til kreativ direktør ser jeg frem til, da det er her mine personlige kompetencer ligger. Jeg glæder mig til at kunne gå endnu mere i dybden med og styrke vigtige områder som brandudvikling, visuel identitet og den kommunikative retning for begge vores brands – Minimum og Moves.”

Steen Engelbrecht kommer til Minimum med mere end 25 års erfaring fra livsstilsbranchen, hvor han blandt andet har arbejdet med brands som Bestseller, Bianco og Kranz & Ziegler. Han ser ligeledes frem til sin kommende stilling hos Minimum:

”Modebranchen er midt i en gennemgribende og helt fundamental omstilling. Jeg glæder mig virkelig til at blive en del af teamet og være med til at placere både Minimum og Moves som centrale aktører i denne omstilling. Dette skal vi gøre gennem en kombination af de velkendte kommercielle kollektioner og en, på nogle områder, ny måde at drive forretning på. Klassiske dyder og nytænkning.”

Steen Engelbrecht tiltræder officielt sin nye stilling som CEO for Minimum A/S den 19. august 2019.