Mads Munk overtager efter otte år i virksomheden direktørposten efter sin far, Iver Mogensen Jensen.

Det er blevet tid til et generationsskifte hos tøjvirksomheden Kompagniet Af 1991, der blandt andet har brands som D-xel, Kids Up og Zeze Nordic. Forhenværende direktør virksomheden, Iver Mogensen Jensen, bliver nu erstattet af sin søn, Mads Munk.

”Generationsskiftet har været planlagt gennem en årrække. Iver Jensen, min far, bliver 70 år til sommer og skal nu til at nyde sit otium og have mere tid til sine børnebørn. Jeg startede i Kompagniet i 2011 og føler mig nu klar til at overtage ansvaret for at drive virksomheden videre,” siger ny direktør for Kompagniet Af 1991, Mads Munk, til TØJ.

Både Iver Mogensen Jensen og tidligere designchef Marianne Christensen sidder fortsat i Kompagniet Af 1991s bestyrelse.

 

Rustet til udfordringer

De primære opgaver for den nye direktør i virksomheden vil være det overordnede ansvar for driften og i forlængelse heraf også videreudviklingen af Kompagniet Af 1991.

”Vi står jo ligesom resten af branchen i en meget volatil tid med mange forandringer på grund af udfordringerne i detailbranchen og tilpasningen til en digital tidsalder – det er en spændende udfordring.

Vi har et rigtig stærkt team,” siger Mads Munk til TØJ og fortsætter:

”Mange af vores medarbejdere har været en del af virksomheden gennem rigtig mange år, og herudover har vi fået nogle nye kernemedarbejdere ind, så jeg synes, at vi er godt rustet til fremtiden med det hold, vi har sat.”

De ejerstrukturelle ændringer betyder, at Iver Mogensen Jensen nu ejer 25-33 procent af virksomheden, og at Mads Munk går fra at eje 25-33 til 50-67 procent af virksomheden. De resterende 10-15 procent ejes af Sune Ottosen via det ikke-finansielle holdingselskab Fury ApS.

Kompagniet Af 1991 A/S er stiftet i 1991, og beskæftiger op i mod 100 ansatte.