Det danske designbrand udnævner ny adm. direktør. Navigationen gennem stormen er slut, og nu skal vækstmulighederne udnyttes, fortæller bestyrelsesformanden. 

Tidligere adm. direktør hos danske Georg Jensen, Francesco Pesci, forlader designvirksomheden. Hans efterfølger bliver Mehul Tank, der fra den 18. januar 2021 vil sidde i direktørstolen.

Mehul Tank har siden 2020 været finansdirektør hos Georg Jensen, hvor han har bidraget med over 20 års erfaring som leder i forbruger- og detailbranchen med særlig ekspertise inden for digitalisering, drift og omnichannel-området.

Bestyrelsesformand for Georg Jensen, Andrea Davis, påpeger, at virksomheden gennem detailbranchens vanskelige forhold har vist modstandsdygtighed og fleksibilitet samt fortsat med at tilbyde sine kunder en omnichannel-oplevelse af høj kvalitet.

Andrea Davis takker den afgående direktør Francesco Pesci for hans bidrag og indsats samt for at lede virksomheden gennem en vanskelig periode, samtidig med at han glæder sig over at lade en ny ledelse drive Georg Jensen i fremtiden.

”Når vi nu skifter fokus fra at navigere gennem stormen til at udnytte vækstmuligheder, er tiden også inde til at lade en ny ledelse drive Georg Jensen fremad. Mehul er en dynamisk leder, der har dyb indsigt i vores forretning og en passion for at sætte kunden først, som vil bidrage til at positionere Georg Jensen godt i fremtiden,” udtaler Andrea Davis i en pressemeddelelse.

Mehul Tank er glad og beæret over at skulle føre den anerkendte virksomhed ind i en vækstfase, og han glæder sig til udfordringen i at løfte Georg Jensens brand til den retmæssige position som en af Danmarks førende globale designvirksomheder.

”Jeg vil først og fremmest fokusere på at fortsætte digitaliseringen af vores virksomhed, skabe en lydhør og agil virksomhed og gennemføre vores omstilling af organisationen fra at være produktdrevet til at blive endnu mere kundefokuseret,” udtaler Mehul Tank.

Francesco Pesci udtrykker taknemmelighed i forbindelse med videregivelsen af direktørposten.

”Det har været et privilegium at arbejde i Georg Jensen de seneste tre år. Virksomheden er bedre stillet end for tre år siden, og trods udfordringerne i 2020 afsluttede vi året stærkt. Jeg er stolt over, hvad denne fantastiske virksomhed har opnået og ønsker Georg Jensen al den succes, som virksomheden i sandhed fortjener,” fortæller han.

Foto: Georg Jensen