“Vi har erkendt, at vi ikke kan alting selv, og at vi som brand altid kan blive bedre. Derfor har vi kigget efter et nyt direktionsmedlem, der har erfaring med at skalere danske virksomheder internationalt,” lyder det fra en af stifterne bag den hurtigvoksende virksomhed. 

Som led i selskabets internationale skalering, der på sigt skal sikre egne butikker i Tyskland, Norge og flere andre europæiske lande, har stifterne bag Shaping New Tomorrow nu hentet en ny mand ind i direktionen.

Det skriver Finans, der har talt med Christoffer Bak, som har stiftet Shaping New Tomorrow med gymnasievennerne Kasper Ulrich og Christian Aachmann.

“Vi har erkendt, at vi ikke kan alting selv, og at vi som brand altid kan blive bedre. Derfor har vi kigget efter et nyt direktionsmedlem, der har erfaring med at skalere danske virksomheder internationalt og er stærk indenfor for it,” siger Christoffer Bak, for hvem det nye medlem i direktionen er hans onkel, Henrik Bak.

Henrik Bak får titlen som kommerciel direktør og skal blandt andet hjælpe med at geare virksomheden til en international skalering, lyder det.

I det seneste årsregnskab for 2019/20 landede Shaping New Tomorrow endnu en gang et rekordoverskud, der lød på 30,6 mio. kroner. Forventningen for 2020/21 er en omsætning over 300 mio. kroner og en positiv udvikling på bundlinjen, skiver Finans.

Foto: Christoffer Bak, Kasper Ulrich og Christian Aachmann