For første gang ansætter den familieejede smykkevirksomhed Monies en ekstern CEO. Den nye kvinde i direktørstolen bliver Anne Christine Persson.   

Fra 1. april 2018 sidder Anne Christine Persson på direktørposten hos den 45 år gamle smykkevirksomhed Monies. Virksomheden har siden starten i 1973 være drevet af ægteparret Gerda og Nikolai Monies, som med den nye CEO ønsker at investere i virksomhedens udvikling i fremtiden.

”Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at vi har ansat Anne Christine Persson til at drive Monies fremad. Med hendes baggrund hos Danish Fashion Institute og  Copenhagen Fashion Week er hun en stærk profil med en uvurderlig viden om branchen og et stort netværk både herhjemme og internationalt,” udtaler Gerda og Nikolai Monies i en pressemeddelelse.

Læs også: Smykkevirksomhed: App skal give et tæt bånd til medarbejderne

Anne Christine Persson udtrykker i pressemeddelelsen, at hun ser det som et stort privilegium at få lov at arbejde i et af Danmarks ældste smykkefirmaer, og glæder sig til at skabe nye muligheder og forretningsområder samt udbrede kendskabet til Monies.

Den nye CEO er har tidligere været direktør i Copenhagen Fashion Week og Danish
Fashion Institute. Siden 2016 har hun arbejdet som selvstændig konsulent og journalist inden for mode og kultur.