Katrine Lee Larsen stopper som CEO for det bæredygtige badetøjsbrand, som hun selv satte i søen for to år siden.  

Kan man sige op som CEO fra sin egen virksomhed? Sådan indleder stifter af Copenhagen Cartel, Katrine Lee Larsen, et opslag på sin Linkedin-profil.

Det bæredygtige badetøjsbrand, som for alvor blev kendt, efter Katrine Lee Larsen medvirkede i Løven Hule i 2021, skal nemlig have ny CEO.

På Linkedin skriver Katrine Lee Larsen, at Anne Karina Asbjørn per 1. november 2022 overtager ansvaret som CEO for Copenhagen Cartel. Ifølge stifteren er der forskellige årsager til beslutningen, herunder at rollen som CEO ikke matcher hendes kompetencer.

Anne Karina Asbjørn har de seneste år fungeret som COO i Copenhagen Cartel, og derfor var det for Katrine Lee Larsen oplagt at tilbyde hende rollen som CEO. Stifteren vil dog fortsat være en del af virksomheden.

”Derfor glæder jeg mig til, at kunne fokusere endnu mere på de områder af Copenhagen Cartel, som jeg elsker allermest. Jeg er derfor stadig lead på alt, der vedrører produkt og brand,” skriver Katrine Lee Larsen i sit opslag og tilføjer:

”Jeg er stadig en aktiv del af både hverdagen og bestyrelsen, og jeg sætter stadig sejlet for, hvor skibet skal sejle hen og sørger for at skabe de bølger, der skal til for at nå vores mission.”

Katrine Lee Larsen starter i nye rolle som Chief Vision Officer (CVO) med at flytte Copenhagen Cartel-kontoret til Los Angeles fra den 25. november og tre måneder frem. Formålet er at øge kendskabet til virksomheden og samtidig opbygge relationer til nye og eksisterende samarbejdspartnere.

Foto: Katrine Lee Larsen / Copenhagen Cartel