Margrethe Dal Lehrmann, der i 12 år har været indkøbsdirektør i Magasin, er blevet en del af Lehrmann Ventures, hvor hun blandt andet skal hjælpe livsstilsbranchen med at vækste både i Danmark og internationalt.

Tidligere indkøbsdirektør i Magasin Margrethe Dal Lehrmann er kommet med ombord som partner, investor og direktør i Lehrmann Ventures, der er en investeringsvirksomhed.

I sit nye job skal hun blandt andet skabe endnu større fokus på ledelse og opbygningen af high performance-teams hos flere af de virksomheder, Lehrmann Ventures har investeret i.

“Jeg har i både Magasin og Chili Group været med til at sætte det rigtige hold og opbygge en high performance-kultur, hvor man spiller hinanden gode og skaber vækst gennem mennesker. Det håber jeg ydmygt at kunne bibringe flere af de godt 20 virksomheder, som Lehrmann Ventures lige nu er investor i. Planen er desuden, at jeg skal indtræde i bestyrelsen i nogle af virksomhederne,” siger Margrethe Dal Lehrmann i en pressemeddelelse.

 

Øget fokus på livsstilsbranchen

Med Margrethe Dal Lehrmanns entré forventer virksomheden at øge sit fokus på lifestyle & fashion.

“Som tidligere Indkøbsdirektør for Magasin igennem 12 år har jeg et godt indblik i, hvad kunderne efterspørger, og hvad der skal til for, at et brand bliver en succes. Det handler ikke kun om produkt, kvalitet, markedsføring, pris og kanalstrategi, men i lige så høj grad om teamet og evnen til at forretningsudvikle og tænke stort. I Danmark kan vi være sindssygt stolte af, hvor dygtige og talentfulde vi er inden for fashion, design og beauty. Jeg vil derfor gerne i mit nye job som investor være med til at lægge hånden på kogepladen og hjælpe blandt andet livsstilsbranchen med at vækste både i Danmark og internationalt.”

Lehrmann Ventures har i forvejen et team på fem, der har specialiseret sig i at finde, udvikle og skabe vækst i scale-ups og allerede etablerede virksomheder inden for især digitale markedspladser, e-commerce, software as a service, retail og e-commerce. Desuden varetager selskabet Jan Dal Lehrmanns investeringer i TV-programmet Løvens Hule.

Lehrmann Ventures og moderselskabet Lehrmann Family har aktive investeringer i mere end 20 virksomheder, blandt andet Luksusbaby og A-view.

 

Foto: Margrethe Dal Lehrmann