Det danske herretøjsmærke Bertoni skifter adm. direktør efter 30 år, og den kommercielle direktør hos modebrandet Noa Noa fratræder.

Det danske herretøjsbrand Bertoni af 1972 A/S, har ansat en ny adm. direktør. Den nye topchef er for første gang en person udefra og altså ikke en del af stifterfamilien. Det skriver Finans.

Klavs Breckling, som er søn af stifteren af Bertoni, Palle Breckling, er således trådt tilbage fra stillingen som adm. direktør i virksomheden efter 30 år. Han er dog stadigvæk af finde i medarbejderporteføljen hos Bertoni, da han fremover skal varetage en stilling, hvor han sikrer Bertonis forsyningskæde og relationer til virksomhedens leverandører.

”Min nye rolle kræver meget rejseaktivitet, og derfor kan jeg ikke samtidig have ansvaret for den daglige drift af Bertoni. Mit job bliver at bibeholde vores gode samarbejde med leverandørerne, for det skaber gode produkter, som så skaffer gode kunder. Derudover vil jeg fortsætte med at udbygge vores fokus på bæredygtighed,” fortæller Klavs Breckling til Finans.

Stillingen som adm. direktør skal fremover varetages af branchemanden Bent Birger Rasmussen, der i lidt over et år har siddet i Bertonis advisory board. Derudover har Bertoni også ansat Dennis Nymann som ny finansdirektør.

I forbindelse med den nye ledelse hos Bertoni har ejerkredsen samtidigt skudt i alt 7,5 mio. kroner ind i kapitalforhøjelse.

 

Kommerciel direktør fratræder hos Noa Noa A/S

Nanna Von Cotta-Schønberg, der siden november 2018 har været kommerciel direktør hos Noa Noa, har fratrådt sin stilling. Det oplyses i en opdatering i CVR-registret.

Hun efterlader dermed finansdirektøren Steen Mørkøv Kristensen som den eneste registrerede direktør hos modevirksomheden.

Nanna Von Cotta-Schønberg og Steen Mørkøv Kristensen blev ansat på samme tid efter den forhenværende direktør hos Noa Noa, Henrik Aaen Kastberg, fratrådte sin stilling efter seks år i virksomheden.