Medejer og tidligere kommerciel direktør hos det danske børnelivsstilsbrand overtager rollen som CEO.

Efter at have siddet i bestyrelsen for Wheat i flere år blev Thomas Frederiksen i 2020 medejer og kommerciel direktør. Nu overtager han rollen som CEO efter medstifter og medejer Peter Galsgaard.

”Vi er ekstremt glade for, at Thomas har valgt at sige ja tak til rollen som CEO. Vi har kendt hinanden gennem de sidste 10 år, både i branchen, i vores bestyrelse og de sidste to år som en del af ledelsen. Så det føles ganske trygt at overlade tøjlerne til ham. Med sin stærke kommercielle forståelse og internationale erfaring er vi sikre på, at vi sammen kan skalere Wheat på den rigtige måde for virksomheden og brandet,” lyder det fra Peter og Charlotte Galsgaard (tidligere adm. direktør og kreativ direktør), som ejer Wheat (Offspring A/S) sammen med Thomas Frederiksen.

Før Thomas Frederiksen kom til Wheat i 2020, var han medejer og direktør i den danske skovirksomhed Shoe the Bear, som han opbyggede fra bunden sammen med en partner i 2007. Han valgte dog at sælge skovirksomheden i 2018.

Foto: Fra venstre: Peter Galsgaard, Charlotte Galsgaard, Thomas Frederiksen

I dag sidder Thomas Frederiksen i flere bestyrelser blandt andet i brancheforeningen Dansk Mode & Textil og hos Thygesen Textile Group.

”Jeg er enorm beæret over at skulle bære fanen videre efter Peter. Wheat har en unik markedsposition som et af de bedst kendte danske børnebrands, og jeg har gennem de sidste år fået et godt indblik i det enorme potentiale, der ligger foran os. Det glæder jeg mig til at udfolde sammen med de dygtige kollegaer jeg har i både Danmark, Tyskland og Norge,” siger Thomas Frederiksen.

Direktørskiftet har været planlagt længe og er sket glidende over det sidste år. Både Peter og Charlotte Galsgaard bliver i virksomheden.

Foto: Wheat