Vinderen af Alt for damernes designpris, Guldknappen 2018, er netop blevet kåret af bladets læsere, som suverænt har peget på Gestuz som vinder.

Alt for damerne havde til sin designpris, Guldknappen 2018, udpeget tre modebrands, som de synes havde potentiale til at være nomineret. Herefter var det op til Alt for damernes 200.000 læsere at stemme på, hvem der skulle vinde.

De tre nominerede brands, Gestuz, Second Female og Birgitte Herskind, deltog alle tirsdag den 28. august i et stort modeshow i Skuespillerhuset i København, hvor de viste deres seneste kollektioner frem, inden vinderen blev afsløret. Den heldige vinder blev Gestuz.

“Dansk design har så meget at være stolt af, og vi på Alt for damerne er både glade for og stolte af at fejre tre så stærke brands ved vores Guldknap-event. Og selvfølgelig et særligt tillykke til Gestuz, som vores læsere i år satte særlig stor pris på,” siger Alt for damernes chefredaktør, Tina Nikolaisen.

Læs også: Gestuz: Et hjertebarn med rock’n’roll

Gestuz har nu eksisteret i 10 år, og brandet forklarer selv, at det er inspireret af rock n’ roll. Gennem de sidste par år har brandet taget en førerposition med prints og silhuetter på den danske modescene, som de danske kvinder sætter pris på. Udover Gestuz stærke design var brandet nomineret på grund af sit stærke fokus på bæredygtighed i kollektionerne.

“Tusinde tak til Alt for damerne, og til alle dem, der stemte på os. Også tak til alle vores samarbejdspartnere. Jeg er så glad og stolt – også over mit team,” sagde Sanne Sehested, grundlægger og kreativ direktør ved Gestuz, til Alt for damerne.

Guldknappen er designet af smykkedesigneren Charlotte Lynggaard og er blevet uddelt i mere end 30 år.