Danske Blanche lancerer nu sit første designsamarbejde, der præsenteres under modebrandets AW 20-show til CPHFW sidst i januar.

 

Det danske modebrand Blanche, der har slået sig op på skabe bæredygtige og feminime produkter, præsenterer nu sit første designsamarbejde.

Sammen med det franske modehus Christian Lacroix har Blanche skabt en capsule-kollektion bestående af i alt tyve designs. Det oplyser Blanche i en pressemeddelelse.

”Med et skandinavisk denimbrand i hjertet er vi utroligt begejstrede for at kunne arbejde sammen med et internationalt Haute Couture modehus, der er så indflydelsesrigt og historisk som Christian Lacroix,” udtaler kreativ direktør for Blanche, Mette Fredin, og fortsætter:

”Resultatet af vores samarbejde er en kollektion, der forener high-end mode og casual modetøj og blander chic og urban i et fælles udtryk, som vi er utroligt stolte af.”

 

Inspiration i det franske

Kollektionen er inspirereret af Christian Lacroix’ modearkiv, hvor Blanche har udvalgt seks mønstre, der er omfortolket og indarbejdet i den nye kollektion, der spænder fra denim jeans, kjoler og jakker til multitrykte blomsterkjoler i jersey, strik, frakker og jakkesæt.

”Vi er meget glade for at samarbejde med Blanche og for at kunne bringe en kombination af vores kreative forhåbninger til modeverden, som trods forskelle i deres tilgang resulterer i en frisk, dynamisk og smuk fashion-forward capsule-kollektion,” udtaler adm. direktør for Christian Lacroix, Nicolas Topiol.

Det nye designsamarbejde præsenteres den 28. januar 2020 under Blanches AW 20-show i Rundetårn i København.