Change Lingerie styrker sin position i Norden ved at opkøbe den førende svenske lingerikæde Twilfit. Den svenske kæde, der siden oktober har været under rekonstruktion, er også glad for overtagelsen.

Change Lingerie har de seneste år fokuseret på ekspansion i særdeleshed i Tyskland, Canada og Polen samt på udvikling af IT, produktion og logistisk infrastruktur for at sikre sig større skaleringsmuligheder i fremtiden.

Nu har den danske lingerikæde opkøbt den førende undertøjskæde i Sverige, Twilfit. Det sker som en del af Change Lingeries strategi om at udbygge sin position som den førende lingerikæde i Norden. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

”Vi er kommet rigtig langt og er nået til et stadie, hvor vi er komfortable ved et større opkøb som Twilfit,” fortæller adm. direktør i Change Lingerie, Claus Walther Jensen i pressemeddelelsen.

Claus Walther Jensen mener tilmed, at den danske lingerikæde passer perfekt i Twilfits koncept.

“Vi er meget tilfredse med at have gennemført købet af Twilfit. Twilfit er en virksomhed som har et stort kendskab hos målgruppen i Sverige, og som har den samme grundlæggende mission som Change Lingerie. Change Lingeries produktportefølje passer perfekt ind i Twilfits koncept, og der findes væsentlige synergier ved at implementere Change Lingeries forretningsmodel hos Twilfit. Derudover vil Twilfits store styrke indenfor produktgrupperne strømper og nattøj bidrage til Change Lingeries forretning på øvrige markeder,” fortæller han.


Glæden er også at spore hos Twilfit

Opkøbet af Twilfit blev offentliggjort den 12. februar, hvor den svenske lingerikæde havde været under rekonstruktion siden oktober sidste år. Nu er opkøbet afsluttet, og det er til stor glæde for Twilfits bestyrelse.

”Ved ejerskiftet går omstruktureringsarbejdet, der startede i efteråret, ind i den sidste fase. Twilfit får nu de allerbedste betingelser for at udvikle sig i fremtiden,” siger Hans Ramel, formand for bestyrelsen hos Twilfit.

Otto Drakenberg, tidligere adm. direktør hos Twilfit, ser også overtagelsen af kæden som en god grobund til fremtidig udvikling.

”Det er yderst glædeligt, at den rekonstruktion, vi har udført inden for Twilfit, nu har ført til, at vi har fundet en ny erfaren ejer af virksomheden. Uden vores medarbejderes indsats ville det ikke have været muligt. Change har en førende position på de nordiske markeder og fortsatte vækstambitioner – ikke mindst i Sverige. Det giver Twilfit et stærkt udgangspunkt at udvikle sig ud fra,” udtaler Otto Drakenberg til det svenske medie Habit.

Med opkøbet af Twilfit består Change Lingerie-gruppen af 281 butikker fordelt på 12 markeder. Gruppen beskæftiger omkring 1000 fuldtidsansatte og forventer at omsætte for cirka 830 mio. danske kroner i det kommende regnskabsår.