Grundlægger og kreativ direktør, Christian Dam, gør skokollektionen til en fast del af Custommades repertoire.

Allerede i 2017 kunne Custommade præsentere sko i sin kollektion, men dengang var det blot en kreativ legeplads for Christian Dam. Skoene fik dog stor opmærksomhed fra både forbrugere, forhandlere og presse, og derfor har den kreative direktør besluttet at gøre skokollektionen til en fast del af repertoiret hos modebrandet, der ud over fire årlige tøjkollektioner består at parfumer samt den eksklusive linje By Numbers.

For Christian Dam er skokollektionen et sted, hvor han kan få lov til at udfolde sin kreativitet.

“Alle laver hvide sneakers, men Custommade laver hvide sneakers med flammende mønstre, guldkant, lak og leopard,” fortæller Christian Dam i en pressemeddelelse.

En sand sko-connoisseur
Christian Dam har altid haft en stor passion for sko, og allerede som barn blev han inspireret af faderen, der arbejdede som importør og distributør af sko til det danske marked. Han kommer selv til at være med i designprocessen af skoene, mens chefdesigner for Custommade, Anne Rasmussen, har ansvaret for tøjkollektionerne.

“Man kan roligt sige, at det er et meget personligt projekt for mig. De rigtige sko er essentielle for et godt outfit. De kan give power, styrke og gøre en kvinde ekstra sexet. De er toppen af kransekagen,” udtaler Christian Dam.

Skoene fra Custommade forhandles allerede hos forhandlere, online og hos Illum og Magasin.