Det danske livsstilsbrand Key West, der er ejet af Sea Ranch, skifter nu navn.

Vokseværk og vækst i udlandet har ført til, at det danske livsstilsbrand Key West nu skifter navn til Sea Ranch. Det oplyser Sea Ranch i en pressemeddelelse.

”I 1995 blev firmaet Sea Ranch etableret i København. Allerede fra begyndelsen valgte vi at markedsføre vores vision om det maritimt inspirerede livsstilsbrand under varemærket ’Key West.’ Navneskiftet til Sea Ranch er en tilbagevenden til brandets start,” lyder det i pressemeddelelsen.

Det danske maritime livsstilsbrand Key West er ejet af Sea Ranch, der har flere Gazellepriser bag sig, og nu kommer hele virksomheden altså til at gå under navnet ’Sea Ranch.’

”Vi brænder for produktet og for den havnære, skandinaviske livsstil, der har inspireret os. Alt det bliver der ikke ændret på. Kun navnet,” forsikrer Sea Ranch i pressemeddelelsen.

 

Fremgang på bundlinjen

Den positive udvikling hos Sea Ranch fortsætter da også i virksomhedens seneste årsregnskab. Her fremgår det, at virksomheden fortsætter med vækst på bundlinjen.

Årets resultat er således gået fra 806 t. kroner efter regnskabsåret 2017/18 til 925 t. kroner efter regnskabsåret 2018/19, der løber fra den 1. juli 2018 til den 30. juni 2019.

“Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende,” lyder det i årsrapportens ledelsesberetning.