Day Birger et Mikkelsen og 2ndday er solgt

De to danske modebrands Day Birger et Mikkelsen og 2ndday har nu fået nye ejere.

Det danske modebrand Day Birger et Mikkelsen er nu sammen med brandet 2ndday blevet solgt. Det oplyser Day Birger et Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Det er den tidligere ejer Keld Mikkelsens partner gennem ti år, Peter Henriksen, der sammen med en kreds af investorer og erhvervsfolk har købt virksomheden.

”Day Birger et Mikkelsen har været mit andet hjem de sidste ti år. Den familiære stemning og ånd, der mærkes i huset, er helt unik. Den har skabt en helt særlig medarbejderkultur, hvor passionen, designet og kreativiteten altid har været i højsædet. Det er den kultur, der skal bære Day Birger et Mikkelsen brandet videre fra, hvor det er i dag,” udtaler Peter Henriksen.

Peter Henriksen bliver fremadrettet den største aktionær i virksomheden, der desuden får branche- og erhvervsmanden Henrik Theilbjørn som ny bestyrelsesformand.

Virksomheden er oprindeligt stiftet i 1977 af Keld Mikkelsen. For seks år siden traf virksomheden beslutningen om at opdele sine daværende tre brands, Day Birger et Mikkelsen, 2ndday og Day et. Sidste år frasolgte virksomheden brandet Day et til blandt andre egenkapitalinvestorer.