Det danske modebrand fik for et år siden ny medejer. Nu har den nye medejer skudt ekstra kapital i brandet for at sikre, at det fortsat kan ekspandere. 

Tue Mantoni, bestyrelsesformand for Vækstfonden og en del af flere danske virksomheder, har skudt ekstra kapital i Stine Goya og øger dermed sin ejerandel i brandet. Det skriver Finans.

Han købte sig ind i Stine Goya for lige over et år siden, og de ekstra penge skal ifølge medejeren være med til at sikre, at det danske modebrand fortsat kan ekspandere og skabe profitabel vækst.

“Det er korrekt, at jeg har øget min ejerandel i Stine Goya. Det følger en aftale, som jeg lavede med Thomas og Stine (Goya Hertz red.), der ejer brandet, da vi påbegyndte vores samarbejde, som også indbefattede, at jeg indtrådte som bestyrelsesformand. Jeg har samarbejdet med Stine og Thomas (Goya Hertz red.) i et par år, og jeg er meget glad for samarbejdet,” udtaler Tue Mantoni til Finans.

I det seneste regnskab for 2020/21 hævede Stine Goya både bruttofortjenesten og bundlinjen, blandt andet på grund af øget efterspørgsel i ind- og udland.

 

Foto: Stine Goya