Den franske luksuskoncern LVMH overtager det amerikanske smykkeselskab Tiffany & Co. for et trecifret milliardbeløb.

Den franske luksuskoncern og ejer af luksusbrandet Louis Vuitton, LVMH, skal nu overtage det amerikanske smykkeselskab Tiffany & Co. for et trecifret milliardbeløb. Det bekendtgør LVMH i dag i en pressemeddelelse.

LVMH køber smykkeselskabet for 16,2 mia. dollars, svarende til knap 110 milliarder danske kroner, og handlen lukker forventeligt i midten af 2020, oplyser luksuskoncernen.

Købet af Tiffany & Co. vil styrke LVMHs position inden for smykker og yderligere øge koncernens tilstedeværelse i USA, lyder det i pressemeddelelsen.

 

Tilfredshed hos begge parter

Både hos luksuskoncernen LVMH og smykkeselskabet Tiffany & Co. glæder man sig over handlen.

”Vi er glade for at have muligheden for at byde Tiffany, en virksomhed med en arv og unik position i den globale smykkeverden uden sidestykke, velkommen i LVMH-familien,” udtaler Chairman og Chief Executive Officer i LVMH, Bernard Arnault, og fortsætter:

”Vi har uhyre stor respekt og beundring for Tiffany og vil udvikle denne juvel med samme dedikation og engagement, som vi har lagt i hvert og et af vores modehuse.”

Også hos Tiffany & Co glæder man sig over handlen.

”Tiffany har været fokuseret på at udføre de nøglestrategiske prioriteringer for at drive en bæredygtig, langtidsholdbar vækst,” udtaler Chief Executive Officer i Tiffany & Co., Alessandro Bogliolo, og fortsætter:

”Denne handel, som kommer i en tid med international forandring for vores legendariske brand, vil give yderligere støtte, resurser og momentum for omtalte prioriteter, efterhånden som vi udvikler os mod at blive den næste generation af luksussmykker.”