Jens Schirmer A/S, der siden 1983 har stået for salget af modebrandet Gant i Danmark, bliver nu overtaget af Gant AB selv. TØJ har talt med Jens Schirmer om overtagelsen.

Den 14. maj 2019 underskrev Jens Schirmer A/S og Gant AB en kontrakt, hvorved Gant AB overtager forretningen i Danmark gældende fra den 3. juni 2019. Det skriver Gant i en pressemeddelelse.

Overtagelsen sker i forbindelse med Gants globale strategi om at få kontrol over sine nøglemarkeder med det formål at udvikle brandet yderligere.

TØJ har talt med Jens Schirmer om overtagelsen af virksomheden. Han fortæller, at overtagelsen foregår helt udramatisk efter normal procedure:

”Overtagelsen sker helt udramatisk. Det bliver en helt almindelig udvikling, som det er på verdensmarkedet i dag. Gant er inde i en god udvikling, og det fortsætter meget positivt. Det er derfor også klart, at det har været interessant at opkøbe virksomheden.”

”Dét, der har været vigtigt for mig, for at jeg skulle sælge, er, at alt i virksomheden forbliver intakt. Gant AB overtager alt – inklusiv de knap 100 medarbejdere på både fuldtid og deltid. Det er jeg stolt af,” fortsætter han.

Virksomheden i Danmark vil fremover gå under navnet Gant Danmark A/S og vil sammen med Gant Sverige danne en ny, større regional struktur i virksomheden under navnet Gant Nordic.

”Gant har været repræsenteret på det danske marked siden 1983, hvor Jens Schirmer tilsluttede sig brandet som franchise partner. Siden da har han styret den danske virksomhed med succes og opbygget en stærk kendskabsgrad til brandet. Vi er taknemmelige for Jens’ store bidrag til brandet, og vi vil takke ham for sin dedikation over de sidste 36 år,” skriver Jonas Carlström, der får stillingen som Managing Director i Gant Nordic.

Jens Schirmer reflekterer over sin tid med Gant med stor positivitet.

”Fra da jeg startede i 1983 og til nu, hvor jeg kan se, hvor meget der er sket – det havde jeg aldrig drømt om. At vi i dag har den positionering på markedet, som vi har. Det er dejligt,” siger Jens Schirmer, og fortsætter:

”De planer, der er lagt for fremtiden for Gant Danmark, er endnu mere fantastiske – ikke bare for medarbejderne, men også for brandet og kunderne i Danmark.”

Jens Schirmer fortæller TØJ, at han nu skal nyde livet med familien. Han lægger dog ikke skjul på, at han har et par projekter i støbeskeen. Så måske vi kommer til at se mere til brancheprofilen lidt endnu.