H2O Sportswear åbner sin første butik nogensinde. Butikken forstærker relationen til de norske naboer med sin placering i Oslos bymidte.

Siden H2O Sportswear så dagens lys i 1982, har brandet haft stor succes hos nordmændene. Den succes agter brandet at fastholde og vil nu forstærke relationen ved at åbne dørene til sit helt eget butiksunivers.

”Vores forhold til Norge er nærmest familiært. Det norske marked har været fantastisk for os i mange år, og da vi fandt lokalerne på Hegdehausveien, var vi ikke i tvivl om, at det var her, vi skulle åbne dørene til vores første H2O-butik,” fortæller direktøren hos H2O, Mikkel Christensen, i en pressemeddelelse.

Hos det sportsprægede brand glæder man sig til åbningen af den nye butik. For H2O har det været helt essentielt at skabe et butiksunivers, hvor intet er overladt til tilfældighederne, og hvor slutbrugeren lærer H2O endnu bedre at kende.

”Drivkraften for at åbne butikken er at komme ud i Oslos gadebillede, få en personlig dialog med vores slutbruger og skabe et helhedsindtryk af, hvad vi som varemærke står for. Kunderne skal komme og mærke vores kvaliteter og danne sig et indtryk af, hvem vi er,” uddyber Mikkel Christensen.

Butikken åbner torsdag den 7. marts 2019, hvor brandet inviterer til Grand Opening.