Sports- og modebrandet H2O løfter sløret for et samarbejde med en dansk arkitekt og designer. 

Det danske sports- og modebrand præsenterer et designsamarbejde med den danske arkitekt og designer Lars Vejen.

Samarbejdet har udmundet sig i en design capsule-kollektion, der indeholder tre t-shirts med enkle motiver. De tre t-shirts kommer hver i to farvekombinationer i H2O’s kendte bomuldskvalitet, mens motiverne er designet af Lars Vejen.

Foto: H2O x Lars Vejen

“Jeg har hentet inspiration fra cirklen og fascinationen af en naturlig, geometrisk form, der – afhængigt af synsvinklen – både kan være lukket og en åben figur. Når du tegner den på papir, er den lukket og igennemtrængelig, hvorimod når du holder den som en ring i hånden, er den helt åben,” lyder det fra Lars Vejen, der fortsætter:

“Cirklen tillægges utallige kulturelle betydninger og er en af ​​naturens smukke grundlæggende kreationer – den kan både forene og adskille og på den måde have forskellige metaforiske betydninger. Jeg kan godt lide ideen om en cirkel, der umiddelbart ser perfekt ud, men aldrig bliver det. Den kan altid blive en tand mere rund, og der er altid plads til forbedring. Selv om den virker lukket og stærk, er den også åben og skrøbelig.”

Kollektionen kan allerede nu købes på h2o-sportswear.dk.

Foto: H2O