I de seneste år har Schormand været den officielle leverandør af habitter til fodboldlandsholdet, men nu går det danske herretøjsmærke en usikker fremtid i møde.

Måske har rivaliteten været for hård: Det danske herretøjsbrand Schormand, som har ønsket at konkurrere med anerkendte mærker som Hugo Boss og Tiger of Sweden, blev i sidste uge erklæret konkurs ved Sø- og Handelretten.

Meldingen tog afsæt i en konkursbegæring, som var blevet indleveret efter en dialog med Schormands finansielle kreditorer. Det fortæller kuratoren Nicolai Dyhr fra Horten Advokatpartnerselskab til Finans.

”Det er et tøjmærke, som har haft store ambitioner og planer. Desværre lykkedes det ikke virksomheden at nå de budgetterede omsætningstal eller at få nye investorer ind i 2017. Da virksomheden så ikke kunne få udvidet sine kreditfaciliteter hos långiverne, løb virksomheden tør for likviditet,” udtaler Nicolai Dyhr ydeligere til Finans.

På nuværende tidspunkt arbejdes der på at finde købere til Schormands aktiviteter, så man undgår tvangssalg af enkeltaktiver og nedlukning.

Kilde: Finans