Tidligere på året frasolgte IC Group det profilerede Peak Performance-brand til sportstøjvirksomheden Amer Sports Corporation. Nu frasælges tøjbrandet Designers Remix også.

IC Group A/S har i dag solgt alle sine aktier i Designers Remix A/S til Hesselbjerg Holding A/S, som kontrolleres af parret bag modebrandet, Charlotte og Niels Eskildsen. Det bliver det andet brand i rækken, som IC Group frasælger.

“Det er det helt rigtige tidspunkt for os at overtage Designers Remix. Vi startede vores bæredygtige rejse for 17 år siden, og vi har længe arbejdet på at genoplive vores oprindelige DNA ved at gøre brandet til en nutidig pioner indenfor bæredygtigt mode. At føre denne strategi ud i livet kræver et anderledes og mere aktivt ejerforhold, hvilket vi nu har fået. Med fuld kontrol over varemærket, har vi nu alle muligheder for at indfri vores bæredygtige ambitioner,” udtaler Niels Eskildsen, CEO i Designers Remix A/S i en pressemeddelelse. Charlotte Eskildsen, designeren bag Designers Remix, uddyber:

“Jeg er meget taknemmelig over den støtte Lykke og Niels Martinsen, IC Groups ejere, har givet os gennem de sidste 17 år, men nu glæder jeg mig til, sammen med resten af teamet, at udleve vores bæredygtige drøm.”

Salget af Designers Remix indebærer, at fra og med halvårsrapporten for regnskabsåret 2018/19 bliver virksomheden klassificeret som en ophørt aktivitet.

Der forventes for koncernens fortsættende aktiviteter en flad omsætningsudvikling for regnskabsåret 2018/19, og investeringer forventes på cirka 4 procent af den årlige omsætning primært drevet af Tiger of Sweden.

Læs også: IC Group sælger profileret brand

De finansielle forventninger til hvert af koncernens fortsættende forretningssegmenter, som består af Tiger of Sweden, By Malene Birger og Saint Tropez, er uændrede i forhold til seneste udmelding i forbindelse med delårsrapporten for 1. kvartal 2018/19, der blev meldt ud den 6. november 2018.

Designers Remix har netop offentliggjort årsregnskab, der viser en tilbagegang på 40 procent på bundlinjen, og årets resultat endte således på 4 mio. kroner i 2017/18 sammenlignet med 6,7 mio. kroner i 2016/17.

Bruttoresultatet endte på 42,9 mio. kroner i det seneste regnskab i forhold til 49,5 mio. kroner i 2016/17.