Kendt smykkevirksomhed indgår samarbejde med Red Barnet

Stine A Jewelry lancerer for andet år i træk en mini-kollektion i samarbejde med Red Barnet for at indsamle penge til fordel for udsatte børn i Danmark.

Dette og sidste års vinder af Børsens Gazellepris Stine A Jewelry er igen gået sammen med Red Barnet og har endnu en gang designet en smykkekollektion for at samle penge ind til udsatte børn i Danmark.

”Ovenpå sidste års succes var jeg slet ikke i tvivl om at gentage samarbejdet med Red Barnet. Vi er fulde af beundring overfor det store arbejde, Red Barnet gør, og det gør mig lykkelig, at vi kan bidrage til det arbejde. Jeg håber, at vores smykker endnu en gang kan være med til at udtrykke kærlighed til et andet menneske ved at give et smykke i gave, men samtidig også bidrage til at hjælpe en masse børn,” siger Stine Andersen Johansen, ejer og designer i Stine A Jewelry, i en pressemeddelelse.

Sidste år kunne Stine A Jewelry melde udsolgt og bidrog med i alt 150.000 kroner, der blandt andet har betydet, at flere børn denne sommer har kunnet deltage i Red Barnets ferielejre.

”Da smykkerne blev lanceret, oplevede vi et kæmpe engagement fra vores kunder og forhandlere, der viste stor begejstring for smykkerne. Jeg er enormt stolt og ydmyg over den store opbakning kampagnen modtog fra alle fronter,” lyder det fra Stine Andersen Johansen.

Kollektionen lanceres mandag den 4. november 2019.