Kopenhagen Fur samarbejder med By Lassen i lanceringen af en ny sælskindsbetrukket udgave af en klassisk loungestol.

Den klassiske Saxe-stol, designet af Mogens Lassen i 1955, bliver nu lanceret i en særudgave. I samarbejde med Kopenhagen Fur lancerer By Lassen Saxe-stolen i en udgave betrukket med bæredygtig sælskind.

“I vores designfilosofi er materialer et bærende element, og vi søger mod det naturlige. Med Kopenhagen Fur har vi fundet en sjæleven, der har opbygget hele deres kollektion ud fra de præmisser. Mens Kopenhagen Fur traditionelt primært henvender sig til modebranchen, beviser vi med samarbejdet, at det smukke, unikke skind ikke blot er noget vi kan klæde os i, men at det kan underbygge og højne de interiørobjekter, vi omgiver os med,” siger Magnus Sangild, chefdesigner hos By Lassen, i en pressemeddelelse.

Læs også: Kopenhagen Fur laver nyt designsamarbejde

Sælskindene til stolene kommer fra Great Greenland Furhouse, og stammer alle fra sæler, som har levet vildt i naturen.

Kopenhagen Fur glæder sig over samarbejdet og fortæller, at det altid er berigende at samarbejde med brands, der repræsenterer de kreative fag og brancher.

Læs også: Modeportal i hacker-samarbejde

“By Lassen er en del af en stolt, nordisk designtradition, og ligesom møbelklassikerne har pels som materiale en iboende bæredygtig kvalitet. Netop på grund af de fælles træk i vores dna har det været spændende at gentænke den danske Saxe-stol og integrere sælskind, som bidrager med noget ganske særligt til designudtrykket,” fortæller Mette Harrestrup, chef for Fashion Partners hos Kopenhagen, i pressemeddelelsen.

Stolen kommer i en limitid edition på 100 styks og består, udover sælskind, at et træskellet af egetræ.