Den danske agentvirksomhed har efter 33 år i Bella Center flyttet sit showroom til Lindgreens Allé. TØJ har talt med direktør Kasper Larsen.

 

Larsen Agentur forhandler de fire tyske herretøjsbrands: Meyer, Digel, Olymp og MMX. 

 

Hvad er årsagen til, at I er rykket fra jeres showroom i Bella Center og ud på Lindgreens Allé?

Vi rykker på Lindgreens Allé efter 33 år i Bella Center, da vi mener, at der skal ske noget nyt, og vi tror på, at det er det rigtige for fremtiden.

 

Hvordan tager showroomet sig ud?

Ved at flytte på Lindgreens Allé får vi cirka 30 procent større lokaler. Vi renoverer det nye showroom med helt nyt inventar, så vi er klar til de næste mange år.

 

Hvad er fordelene ved, at I er rykket ud på Lindgreens Allé?

Vi synes selv, at vi får nogle bedre og flottere omgivelser at vise vores kollektioner i, parkering er bedre (gratis), og så er der mange andre brands i showrooms i nærområdet.

 

Hvordan vil du beskrive showroom-fællesskabet derude?

Fællesskabet virker super godt. Vi mødes og kan arrangere eksempelvis events på tagterrassen. Udlejeren (Øens Murer – Jan Elving) er meget lydhør, og der er stort set ikke noget, der ikke kan lade sig gøre.

 

Hvilke forventninger har I til den nye lokation?

Vi ved, at vi vil få mere ro og tid til de kunder, der kommer og besøger os i showroomet. Vi er allerede booket helt op i ‘messe-ugen’ i august.

 

Hvad ser I frem til ved det kommende indsalg til SS 22? 

Vi ser helt klart frem til at vise vores kollektionerne frem i det nye showroom, så kunderne ser dem på en ny og innovativ måde.

 

Foto: Larsen Agentur, showroom på Lindgreens Allé