Et tre år langt partnerskab er netop startet for Les Deux og det danske fodboldhold F.C. København. Samarbejdet indebærer blandt andet en fælles kollektion.

Herretøjsbrandet – der sidste år lancerede en børnetøjskollektion – kan nu præsentere endnu en nyhed. De er nemlig gået ind i et tre år langt partnerskab med fodboldholdet F.C. København.

Les Deux indtræder som Formal Wear Partner, og kollektionen, som er udarbejdet i samarbejde med F.C. København, giver både stab, spillere og fans mulighed for at repræsentere klubben uden for fodboldbanen og kampdagene. Kollektionen vil spænde fra det mere formelle til det mere afslappede outfit.

Herretøjsbrandet er ikke en ukendt størrelse for F.C. København og klubbens fans, da de tidligere har samarbejdet på enkeltstående projekter. I 2015 designede Les Deux 3. trøjen for F.C. København, og sidste år udkom en eksklusiv kollektion for klubbens fans, som bedømt ud fra efterspørgsel og salg var en indikation på, at der lå flere muligheder i et større samarbejde. Selvom relationen ikke er ny, ser Andreas Von Der Heide, grundlægger af Les Deux, nye muligheder i udviklingen af partnerskabet.

Et partnerskab med Skandinaviens største klub og en konsistent international repræsentant for dansk fodbold er et partnerskab, som giver stor mening og værdi for den rejse, vi selv er på i Les Deux. Udover det, så synes vi, det er en interessant mulighed for at skabe et partnerskab, som også har en stor værdi for klubbens fans og for at aktivere Les Deux indenfor et område, som vi ikke ser udnyttet så mange andre steder; livet som fan og spiller udenfor fodboldbanen,” udtaler han i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Les Deux er bygget på en konstant lyst til at udvikle og skubbe barren for det mulige, men med fokus på en inkluderende kultur forankret i vores medarbejdere. På samme måde ønsker vi at rette fokus på, hvordan både stab, spillere og fans altid — selv når lamperne er slukket — spiller en vigtig rolle i konstant at jagte ambitioner og nye mål på klubbens vegne. Det er et spændende partnerskab for os, som vi glæder os rigtig meget til at være en del af og udvikle over de næste tre år.”

 

Foto: Les Deux