Det danske skobrand Lofina har netop modtaget prisen som årets internationale brand til Boutique Star Awards i UK.

Den 8. oktober blev de brands, der gør sig særligt bemærket i den uafhængige britiske detailhandel fejret til Boutique Star Awards.

Det er fagmagasinet Boutique Magazine, der står bag awardshowet, og som kårer de bedste brands inden for den uafhængige og selvstændige retail-sektor i UK. Priserne uddeles i en række forskellige kategorier, hvor både retailers og brands kåres.

Det danske skobrand Lofina, der hører under virksomheden Shoebox A/S, var nomineret i kategorien som Best International Brand of the Year i UK og afsluttede aftenen som vinder af den ærefulde titel.

”Vi – og vores agent – har gjort en god portion arbejde i England med den uafhængige retail. Dertil holder vi fast i gamle dyder og producerer Lofinasko af høj kvalitet – og det kan briterne godt lide,” siger Morten Svenninggaard til TØJ, da han bliver spurgt om, hvorfor netop Lofina vandt prisen.

Den ærefulde pris og titel betyder meget for virksomheden og vil særligt komme til at betyde noget i UK.

”Det betyder meget for vores engelske marked og vores agent i England, at vi har vundet prisen som årets internationale brand. Derudover er der jo mange af vores andre kunder fra andre markeder, der også hører om det – og det skaber da en form for tryghed for dem,” fortæller Morten Svenninggaard og afslutter:

”Vi er alle sammen meget glade i virksomheden for prisen. Det gør noget i en lille organisation, at vi bliver anerkendt på den måde.”