Accessoriesvirksomheden har fået en coronababy. “Vores hjerter banker for bæredygtighed, og vi har længe gerne villet introducere et subbrand uden begrænsninger indenfor materialer eller produktkategorier,” lyder det fra Markberg

Med et ønske om at udvide Markbergs bæredygtige initiativer og bekæmpe plastikproduktionens berettigelse, har accessoriesvirksomheden lanceret lillesøsterbrandet Rebottle Copenhagen, der laver genanvendelige drikkeflasker.

“Rebottle Copenahgen er et perfekt match til Markbergs univers, hvor bæredygtighed allerede i stor stil er på agendaen. Markbergs nye recycled linje har været en kæmpe succes, og her genanvender vi plastik og producerer tasker af restmateriale. Vi vil gerne gå skridtet videre og sikre, at denne plastik slet ikke har sin berettigelse. Vi kan alle gøre meget i hverdagen for at tage mere bæredygtige valg – og det har længe været et stort ønske for os at arbejde med netop dette: At tilbyde alternativer til engangsprodukter og minimere ressourcespild,” lyder det fra Markberg i en pressemeddelelse.

I forlængelse heraf fortæller kreativ direktør og medejer, Mette Astrup, til TØJ:

“Vores hjerter banker for bæredygtighed, og vi har længe gerne villet introducere et subbrand uden begrænsninger indenfor materialer eller produktkategorier. Hos Rebottle Copenhagen er konceptet simpelt: Bæredygtighed – og vores produkter skal tjekke alle bokse af på listen: Reduce , Reuse og Recycle. Det vil sige, at produkterne vil tage udgangspunkt i erstatninger for single use products.”

“Markedet for zero waste-produkter er kraftigt stigende, og vi har længe gerne ville trykke på knappen til kick-off på et subbrand til Markberg, men ressourcerne har simpelthen ikke været til det – før nu. Covid-19 gav en uønsket opbremsning i Markberg, hvilket gav os luften til at færdiggøre projekter, som har været på tegnebrættet et stykke tid. Når stormen raser, må vi kigge ind i alternativer, og vi har ikke været i tvivl om, at netop Rebottle Copenhagen skulle på benene,” uddyber hun og tilføjer, at virksomheden har store forventninger til lanceringen af Rebottle Copenhagen.

Foto: Rebottled Copenhagen