Modebrandet Zoey, der for tre år siden blev oprettet i samarbejde med A/S, er nu blevet etableret i sin egen virksomhed.

Modebrandet Zoey, der siden oprettelsen for tre år siden har hørt under A/S, skal nu stå op egne ben.

Brandet er nemlig blevet etableret i en nyoprettet virksomhed, der går under navnet Zoey ApS. Trine Vinther, der er kvinden bag Zoey, ejer en tredjedel af den nye virksomhed, mens A/S ejer den resterende andel.

”Det har hele tiden været planen, at Zoey skulle have sit eget liv, og nu er det blevet ordnet formelt. Vi kom forrygende fra start på CIFF i august 2016 og har siden kunnet konstatere, at der er et solidt grundlag for det, vi kan med Zoey – både i Danmark og på eksportmarkederne,” fortæller Trine Vinther i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Vi har haft i ryggen i den krævende opstart, og som lille iværksættervirksomhed har det haft stor betydning. Vi lejer os fortsat ind i lokalerne hos Nü, hvor vi har fået et lækkert showroom samt fine logistik- og administrationsfaciliteter, og vi fortsætter det gode samarbejde med vores medejer.”

Zoey er et plus size-brand, der føres hos over 150 forhandlere i Danmark. Herudover er Zoey også til stede på markederne i Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Belgien og Polen. Virksomhedens største kunder er Ellos, Zalando, Nanna XL, Otto Versand og Stylepit.