I et samarbejde med velgørenhedsorganisationen Planbørnefonden har modebrandet Mbym søsat kampagnen ‘Girls Support Girls’. 

Det danske modebrand Mbym kan nu løfte sløret for sit samarbejde med velgørenhedsorganisationen Planbørnefornden.

Projektet er til fordel for tusindvis af piger, der lever i slumområdet i Ugandas hovedstad, Kampalas, hvor de er tvunget til at prostituere sig for overlevelse.

Mbym har sat sig for at donere 80.000 kroner i støtte til velgørenhedsprojektet i fire år. I år er det tredje gang, at der ryger en donation afsted.

Pengene går til, at pigerne får en skrædderuddannelse og hjælp til at finde job på en systue for dermed at blive økonomisk sikret.

I forbindelse med samarbejdet har modebrandet skabt en kampagne med budskabet om, at vi er stærkere, når vi står sammen og støtter hinanden. En række butiksassistenter fra Message-kæden og udvalgte kunder har i forbindelse med kampagnen stået sammen om at få skudt kampagnebilleder, der signalerer fællesskab og styrke.

For at inkludere Mbyms kunder i kampagnen har modebrandet fået produceret to sweat-sæt og en totebag med budskabet ‘Girls Support Girls’. Produkterne bliver lanceret i butikker og online mandag den 5. oktober 2020.

Foto: Mbym, Girls Support Girls