Efter flere år med økonomiske udfordringer skal modetøjskoncernen Ball Group, der står bag tøjkæden Zizzi, måske skifte hænder. 

Tøjkoncernen Ball Group, der står bag butikskæden Zizzi, som forhandler tøj til kvinder med former, risikerer at skifte hænder. Danmarks største kapitalfond, Axcel, der ejer Ball Group, er netop nu i gang med at forberede et salg af koncernen. Det skriver Børsen, som har historien fra kilder med kendskab til salgsprocessen. Kapitalfonden har valgt ikke at kommentere på planerne.

Kapitalfonden købte modetøjsfirmaet Ball 2007, der den gang rådede over flere brands, men i 2014 løb Ball Group ind i en krise, hvor overskuddet fra 2013 skiftede fortegn og endte med et underskud på knap 7 mio. kroner, og det følgende år 2015 tabte Ball Group 41 mio. kroner.

Efter den økonomiske nedtur blev flere brands solgt til DK Company. Siden er udviklingen gået i den rigtige retning, og i 2017 steg omsætningen for andet år og landede på 484 mio. kroner. Trods den positive udvikling endte bundlinjen i et minus på 3 mio. kroner.

Da regnskabet for 2017 blev offentliggjort, fortalte adm. direktør Kuno Kildetoft, at omsætningen i de seneste to år var vokset med omkring 20 procent årligt, og at han forventede det samme i 2018. Han har ikke ønsket at udtale sig om udviklingen i dag til Børsen.