Accessoriesvirksomheden har netop købt en knap 5.000 kvadratmeter stor ejendom med planen om at samle lager og administration.

Den danske virksomhed Neye, der forhandler rygsække, kufferter og accessories, har de seneste år været på udkig efter den helt rigtige ejendom til at samle virksomhedens lager og administration under ét – og det har de nu fundet. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

“Vi har ledt efter det helt rigtige sted i et par år, da vi indtil nu har lejet lokaler til vores lagerdel. Så kom den her lager- og logistikejendom på markedet, og den har de helt rigtige størrelser og passer netop til vores behov,” fortæller CFO hos Neye, Jens Nordgaard, i pressemeddelelsen.

Bygningen er indrettet til en kombination af lager og administration, og den er derfor særligt ideel for Neye.

“Vi har været interesserede i et sted i Storkøbenhavn, da vi lige nu har lager i Taastrup og administration i København. På sigt vil vi gerne samle de to dele, så nu starter vi en flytteproces, hvor vi først flytter lageret og derefter administrationen,” fortæller Jens Nordgaard.

Foruden indretningen af bygningen er beliggenheden i Greve ifølge Brian Skov Andersen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, ligeledes oplagt til en virksomhed som Neye.

“Greves beliggenhed syd for hovedstaden er et centralt knudepunkt. Den store transportkorridor binder Øresundsregionen sammen, rækker videre mod Skandinavien og sydpå mod resten af Europa. Adresser som den, NEYE nu har købt, giver direkte og hurtig adgang til det skandinaviske og nordeuropæiske marked på grund af Greves gode infrastruktur og geografiske beliggenhed i forhold til resten af Europa,” forklarer han.

Neye åbnede deres første butik tilbage i 1881 på Vimmelskaftet i København. I dag består virksomheden af 42 butikker fordelt over hele Danmark og 350 medarbejdere.

 

Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech