Norsk mærkevaredistributør køber sig ind i dansk brand

Norske Syversen AS udvider forretningen og investerer i det danske strømpebuksmærke Dear Denier.

En årelang drøm om at revolutionere strømpeindustrien blev begyndelsen for det danske brand Dear Denier, der er Danmarks første producent af strømpebukser lavet af genbrugsnylon. Virksomheden er oprettet i 2012 af Katrine Drost Lewinsky, og for to år siden forlod hendes mand, Frederik Drost Lewinsky, sin stilling som digital- og marketingpartner i Nykredit for at tage del i firmaet.

Nu har den norske familievirksomhed og mærkevaredistributør Syversen AS, der blandt andet repræsenterer mærkerne Calvin Klein, Ralph Lauren, DKNY og Saxx Underwear, købt sig ind i det danske brand. Det skriver det norske medie tekstilforum.

”Syversen-familien forstår, hvad jeg ønsker at opnå med Dear Denier. De har stor viden om produktet, et moderne logistikcenter og et stort netværk både i Norden og internationalt,” udtaler Katrine Drost Lewinsky til tekstilforum.

Samarbejdet skal blandt andet føre til en udvidelse af brandet og produkterne samt øge distributionen både i Norden og internationalt. Det danske brand stemmer godt overens med Syversen ASs strategi med at kunne tilbyde flere bæredygtige produkter fremover, lyder det fra virksomheden.

”Syversen AS er bygget på sokker og strømpebukser, og Dear Denier har en moderne tilgang til området. Dear Denier er bæredygtige produkter produceret i Italien med det rigtige og moderne design. Desuden er Katrine og Frederik, som har skabt mærket, to mennesker, vi godt kan lide, siger partner i Syversen AS Hans Erik Syversen til tekstilforum.

Af tekstilforum fremgår det, at norske Syversen AS er etableret i 1940 og har gennem tre generationer etableret sig som nordisk distributør af internationale mærkevarer inden for sokker, strømpebukser og undertøj. Virksomheden beskæftiger i dag 32 ansatte og omsætter i 2019 for cirka 120 millioner norske kroner.