Modebrandet har skabt to dame- og fire herrejakker med teknologier og materialer leveret af Gore-Tex. 

For lidt over et år siden indledte Samsøe Samsøe et samarbejde med outdoor-brandet Gore-Tex, som nu præsenterer en capsule kollektion til sin AW 20-kollektion. Det fremgår i en pressemeddelelse.

Med teknologier og materialer leveret af Gore-Tex har Samsøe Samsøe været i stand til at skabe to dame- og fire herrejakker til forbrugeren, der gerne vil have et vand- og vindtæt samt åndbart produkt.

“Integrationen af vores stoffer til Samsøe Samsøes efterårskollektion består af ‘Gore-Tex Guaranteed to keep you dry’-produkter såvel som ‘Gore-Tex Infinium’-produkter. Alle Gore-Tex- og Gore-Tex Infinium-materialer er omhyggeligt udvalgt for at opnå den rette blanding af ydelse, alsidighed og bæredygtighed i nogle mere afslappede situationer,” siger Valentina Savi og Bernhard Chemnitz, der er Marketing og Account Responsible for samarbejdet mellem Samsøe Samsøe og Gore-Tex.

Både Samsøe Samsøe og Gore-Tex er glade for samarbejdet.

“Vi har haft en tæt dialog med Gore-Tex under hele produktudviklingen. For os er det vigtigt at forstå materialernes kunnen og ikke mindst at få skabt et produkt, der opfylder alle krav om at være 100 procent vand- og vindtætte,” lyder det fra Gitte Wetter, der er Head of Menswear hos Samsøe Samsøe.

“Vi er stolte over at have Samsøe Samsøe ombord som brandpartner. Den første capsule kollektion – både herre og dame – har højteknologiske Gore-Tex-metervarer, samtidigt med at det har et aktuelt og tilgængeligt nordisk Samsøe Samsøe-design: minimalistisk, urbant og langtidsholdbart,” siger Valentina Savi og Bernhard Chemnitz.

Samsøe Samsøe har allerede nu oplevet en positivt feedback på samarbejdet med outdoor-brandet og fortsætter derfor samarbejdet lidt endnu. Samsøe Samsøe oplyser i pressemeddelelsen, at der minimum kommer en capsule kollektion i samarbejde med Gore-Tex på de to kommende hovedkollektioner.

Kollektionen er tilgængelig i Samsøe Samsøes egne butikker, online på samsoe.com samt hos udvalgte forhandlere over hele verden fra slut september 2020.

Foto: Samsøe Samsøe

Foto: Samsøe Samsøe