Den 22. januar 2020 slår Marie Schulz dørene op og byder indenfor i sin første Schulz by Crowd-butik på Strandstræde 18 i København.

For stifter og adm. direktør Marie Schulz har det længe været en drøm for hende, at Schulz by Crowd fik sin egen fysiske butik. Det er nu ikke længere en drøm , da hun den 22. januar 2020 for første gang kan slå dørene op til sin egen Schulz by Crowd-butik.

Marie Schulz glæder sig åbne den nye butik, som er placeret på Strandstræde 18. i midten af i København.

”Vi glæder os rigtig meget til at kunne skabe vores eget fysiske univers for vores kunder, som supplement til vores online univers schulzbycrowd.dk. Samtidig giver det os mulighed for at komme helt tæt på vores kunder, hvilket jeg glæder mig meget til og jeg er også sikker på, at det vil være med til at styrke vores brand,” fortæller Marie Schulz i en pressemeddelelse.

Marie Schulz vil selv være at finde i den nye butik de første par dage, hvor hun blandt andet vil formidle historien om Schulz by Crowd og være tæt på kunderne.

Med et ønske om at højne barren for den måde, som virksomheder og brands konceptualiserer og fremstiller mode,etablerede Marie Schulz i 2015 Schulz by Crowd. Hendes ambition er at designe tøj til kvinder, som værdsætter både stil, kvalitet, håndværk og bæredygtighed.