I kølvandet på en succesfuld åbning af sin første butik i Danmark, har Lindex vundet den eftertragtede Global Franchise Award. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

TØJ skrev en artikel tilbage i september 2019 om, at den svenske modegigant Lindex ville åbne sin første fysiske butik på dansk grund, og at virksomheden havde høje ambitioner om international ekspansion. I oktober 2019 slog Lindex så dørene op for butikken i Fields, hvor der opstod en rekordlang kø med hele 13.700 butiksbesøgende i løbet af åbningsweekenden.

Lindex’ succes med at udvide sit brand til udenlandske markeder, har nu resulteret i modtagelsen af den internationale franchisepris Global Franchise Award.

”Jeg var meget imponeret over, hvordan Lindex har formået at åbne butikker i nye markeder med sådan en stor succes. Idet de er etablerede i deres hjemmemarked, har de kunnet udvide til nye markeder, og jeg forestiller mig, at de vil blive ved med at gøre dette. På trods af konkurrencen med internethandlen har de formået at opbygge et detailmiljø med eftertragtede produkter,” udtaler Brad Fishman, CEO for Fishman PR og medlem af kåringsjuryen, i pressemeddelelsen.

Lindex er taknemmelige for at modtage den prestigefyldte pris, og virksomheden anser det internationale koncept og gode samarbejde med franchisepartnerne som værende vejen til succes.

”Det er en stor ære at modtage denne prestigefulde pris og blive anerkendt på sådan en måde af specialister inden for branchen. Vores omfattende internationale koncept og tætte samarbejde med vores franchisepartnere har gjort, at vi har opnået succesfulde etableringer i nye markeder og ekspansion i flere internationale områder, hvoraf Danmark er et af de seneste,”  udtaler Johan Isacson, der er franchisedirektør i Lindex.

Lindex begyndte som et svensk lingerifirma for over 65 år siden, og kvinden har været i fokus siden begyndelsen. Siden da har Lindex vokset sig til et stærkt, globalt modefirma med tilstedeværelse i 18 lande, hvoraf ni er som franchise.

Kåringsceremonien fandt sted i Orlando i staten Florida ved The International Franchise Associations årlige kongres, som er franchisebranchens største og mest prestigefulde årlige arrangement.

 

Foto: Lindex: Butiksåbning