Taskefirmaet Adax har indgået samarbejde med tidligere Designer of the Year – Freya Dalsjø – om en ny taskekollektion.

Adax har fået en ny og eksklusiv designpartner i Freya Dalsjø. Sammen har de to modeaktører skabt en ny taskekollektion, som bærer præg af både ekstravagance og kvalitet. Adax har en klar vision med samarbejdet:

”Freya Dalsjø har et moment og et image i modebranchen, og med dette samarbejde ønsker vi at holde fast i den positive udvikling af Adax-brandet, og understrege den designmæssige udvikling vi i øjeblikket gennemgår,” siger stifteren af Adax, Eugen Silfen, i en pressemeddelelse.

Læs også: Adax slår dørene op til nyt univers

Det er ikke første gang, at Adax indgår et designsamarbejde. Tidligere har brandet arbejdet med profiler som Soulland, Stine Goya og Carin Wester.

Den nye kollektion kommer til at bestå af tre tasker; fra arbejdstasken til en mindre festtaske. Taskerne er produceret i forskellige typer læder og i klassiske farvetoner, herunder sort, brun og hvid.

”Målet for mig er at lave et produkt som er signifikant og genkendeligt, men samtidig så ligetil at man har lyst til at have det med sig hver dag. Alle detaljer skal have en pointe og en funktion, der skal ikke være noget pynt,” fortæller Freya Dalsjø.

Startskuddet for det nye designsamarbejde bliver under den danske modeuge, hvor kollektionen vil blive præsenteret i forbindelse med Freya Dalsjøs show.