Zizzi præsenterer en komplet tøjkollektion sammen med den kendte influencer. Samarbejdet afspejler en fælles passion for mode til plus size-kvinder.

Den 5. oktober lancerer Zizzi sammen med Cecilie Schmeichel en tøjkollektion med titlen “Cecilie Schmeichel x Zizzi”. Det er en milepæl inden for influencermarkedet, lyder det fra Rebecca Santos Bay, leder af SoMe & Influencers hos Zizzi:

“Vi har arbejdet sammen med Cecilie som influencer i flere år, og hvert år har været en stor succes. Nu tager vi det næste skridt ved at skabe en komplet kollektion sammen.”

Kollektionen fejrer glæden og farverne, hvilket perfekt matcher Cecilies unikke stil. Med kollektionen ønsker både Zizzi og Cecilie Schmeichel at nå ud til en bredere målgruppe. Cecilie Schmeichel håber at inspirere kvinder til at udforske en verden af farver og udtrykke sig selv, uanset om de er til pink eller sort.

Rebecca Santos Bay uddyber:

“Med kollektionen kombinerer vi det bedste fra Cecilies farverige og autentiske univers med vores ekspertise i at skabe mode, der er både stilfuld og prisvenlig. Derfor tror vi på, at dette samarbejde vil appellere til endnu flere kvinder i vores målgruppe.”

Om Zizzi: Plus size tøjbrand, der henvender sig til kvinder fra str. 42 og op. Zizzi har over 20 års erfaring i at skabe de rigtige pasformer i tidens trends til målgruppen.

Om Cecilie Schmeichel: Dansk influencer og digital kreatør med +120K følgere på Instagram. Deler dagligt ud af sin farverige hverdag, familieliv og personlige stil på de sociale medier.

Foto: Zizzi