Den populære konference – hvor bæredygtighed er omdrejningspunktet – afholdes igen i år i et digitalt format, CFS+. Læs mere og se det foreløbige program.

Bæredygtighed er langt fra gået af mode. Tværtimod er det et varmere emne end nogensinde før. Og det er positivt for det bæredygtige topmøde Copenhagen Fashion Summit, der endnu en gang afholdes i et digitalt format. Dette års udgave afholdes fra den 7. til den 8. oktober og har fokus på temaet ‘Prosperity vs. Growth’.

Og der bliver masser at lytte til. Konferencen har netop offentliggjort et foreløbigt program, der er fyldt med oplægsholdere, der vil bidrage med nye perspektiver og adressere forskellige emner inden for bæredygtighed, der forhåbentlig lægger op til spændende dialoger.

Indtil videre har CFS+ offentliggjort følgende talere:

  • Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, der byder velkommen
  • Teju Adisa-Farrar, forfatter, geograf, facilitator, oplægsholder, researcher og poet
  • Tim Jackson, professor
  • Virginijus Sinkevičius, EU-kommissær for miljø, hav og fiskeri
  • Zinnia Kumar, stifter, The Dotted Line

Derudover vil der også være flere forskellige paneldebatter og samtalesessioner med blandt andet repræsentanter fra Zalando, Hermès International og Asos.

 

Rig mulighed for networking

Igen i år er der mulighed for at skabe netværk digitalt via blandt andet videomøder og chats. For eksempel i Innovation Forum, hvor over 40 innovatører inden for bæredygtighedsløsninger er klar til at dele ud af deres viden.

Se hele det foreløbige program på Global Fashion Agendas hjemmeside

 

Foto: Global Fashion Agenda