Det bæredygtige topmøde løber af stablen den 12. og 13. oktober – denne gang i et nyt, digitalt format. Læs om det bæredygtige event, og se det fulde program her.

Tidligere på året meddelte konferencen med fokus på bæredygtighed Copenhagen Fashion Summit, at datoerne for afholdelsen blev flyttet fra foråret til efteråret 2020.

Men i en usikker tid med Covid-19 måtte Copenhagen Fashion Summit kort tid efter erkende, at et fysisk event ikke var muligt og rykkede i stedet topmødet til at foregå digitalt under det nye koncept CFS+.

CFS+ er en hybrid, som både vil indeholde forproduceret digitalt indhold, live sessioner med paneldebatter og foredrag, matchmaking og Innovation Forum, der forbinder modebranchen med innovatorer for at holde bæredygtighedsdagsordenen i live.

Med kun en uge tilbage til det bæredygtige topmøde er Copenhagen Fashion Summit nu klar til at præsentere alle talere på topmødets to dage.

Det er kvit og frit at deltage i det digitale topmøde, hvor man kan planlægge sin helt egen personlige CFS+-oplevelse. Har man tilmeldt sig matchmaking, vil teamet bag topmødet, Global Fashion Agenda, sende et personligt mødelink via Zoom til den enkelte deltager og matchet, så man bliver klar til at starte sin bæredygtighedsrejse.

CFS+ vil foregå live på Global Fashion Agendas hjemmeside den 12. og 13. oktober 2020 fra klokken 16.00 til 19.00.

Se programmet her.

Foto: Copenhagen Fashion Summit