I januar lancerede en dansk virksomhed en kollektion fremstillet udelukkende af gamle plastflasker og oplever efterspørgsel fra blandt andre erhvervskunder.

Den Brandebaserede virksomhed Connexion Tie, der foruden slips også producerer blandt andet skjorter og dametørklæder, oplever succes med en kollektion af slips, butterflies og halstørklæder fremstillet af omsmeltede plastflasker. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Kollektionen blev lanceret i januar 2019, og siden har der været godt gang i salget, lyder det fra virksomheden.

“Indenfor profil- og erhvervsbeklædning oplever vi, at mange brancher, som eksempelvis flyindustrien, busbranchen og hoteller, gerne vil have recycled-produkter, når de skal investere i uniformer,” udtaler adm. direktør i Connexion Tie, Bo Egeriis.

“Hos Connexion Tie er vi gode til udvikling. Det skal vi simpelthen være. Nøglen til vores succes har altid været at dyrke vores kunders indtjening, og det gør vi kun ved hele tiden at have fingeren på pulsen, så vi kan producere produkter, der rammer plet i markedet,” fortsætter Bo Egeriis.

Produktionen baseret på gamle plastplasker udleder 30 procent mindre CO2, mindsker vandforbruget med 20 procent og energiforbruget med 45 procent sammenlignet med konventionel produktionen, oplyser Connexion Tie.