Når Copenhagen Fashion Summit løber af stablen om to uger, vil det ikke være det eneste bæredygtighedsevent i byen. Læs med herunder og se, hvilke andre events det også vil være muligt at deltage i.

Fra den 15. til den 16. maj 2019 løber dette års Copenhagen Fashion Summit af stablen i DR Koncerthuset. Et event, der siden dets første udgave i 2009 har fået etableret sig som verdens førende forretningsevent om bæredygtighed i modebranchen.

Copenhagen Fashion Summit vil dog ikke være det eneste bæredygtighedsevent i København på disse datoer. Et hav af internationale virksomheder har planlagt at afholde en række events i København sideløbende med Copenhagen Fashion Summit.

Nedenfor kan du læse om fire af de i alt 14 events, som bliver afholdt i midten af maj i København.

Læs med og bliv klogere på nogle af de events, som du kan deltage i herunder.

 

Youth Fashion Summit

Til Youth Fashion Summit vil 80 studerende fra verdens førende design- og businessskoler endnu en gang lægge vejen forbi København. De vil udfordre den eksisterende industri med kritiske løsninger på, hvordan vi udvikler os. Youth Fashion Summit er et bæredygtighedsprogram, der er arrangeret af Global Fashion Agenda og Københavns Erhvervsakademi, som i to år har indgået et samarbejde med United Nations Global Compact og Pandora. Eventet afholdes fra den 13. til den 16. maj 2019 på Københavns Erhvervsakademi, KEA.

Læs mere om eventet her.

 

Filmvisning: The Price of Free

C&A Foundation og medievirksomheden Participant Media afholder et event, hvor de vil vise vinderfilmen af Grand Jury Best Documentary ved Sundance Film Festival i 2018, The Price of Free. Efter filmen vil der være en paneldebat. Eventet vil foregå i Grandteateret den 13. maj 2019 fra klokken 19.00 til 21.00.

Du kan tilmelde dig eventet her.

 

Educators Summit

Den 14. maj 2019 fra klokken 9.00 til 18.00 vil visionære tænkere fra lande i hele verden samles for at diskutere, hvordan uddannelse kan hjælpe med at fremskynde den bæredygtige modeindustri. Det vil blive en dag med præsentationer, diskussioner, workshops, networking og meget mere. Efter Educators Summit vil erfaringer, viden og kommentarer fra eventets deltagere blive publiceret i en e-bog.

Læs mere om eventet her.

 

The Global Goals World Cup

The Global Goals World Cup er en street-fodbold turnering for kvinder, der bruger sportens styrke til at skabe opmærksomhed omkring UN Sustainable Development Goals. Med Global Fashion Agenda som medarrangør rykker World Cup’en den 14. maj 2019 forbi København som en del af deres verdensturné. Turneringen vil foregå på Bryghuspladsen fra klokken 16.00 til 22.00.

Læs mere om eventet her.

 

Du kan deltage i endnu flere events end dem nævnt ovenfor. Læs om nogle af dem her.