CSR og bæredygtighed er ikke blevet mindre relevant, selv om coronakrisen spidser til og presser branchen. Har du tid på hjemmekontoret, kan du deltage i et gratis webinar om emnerne og blive klar til verden på den anden side.

Selv om verden og branchen lige nu nærmest står stille, så ved vi også, at der venter en tid på den anden side, hvor forretningen atter skal i omdrejninger og levere det, som forbrugerne efterspørger.

CSR og bæredygtighed er ikke blevet mindre relevant, selv om Covid-19 i den seneste tid har trukket de fleste af overskrifterne hos både landsdækkende medier og nichemedier.

Det er nu, der er tid til at fordybe og uddanne sig, og på den måde gøre sig klar til den verden på den anden side af coronakrisen, hvor CSR og bæredygtighed med stor sandsynlighed igen vil blive et dominerende emne i livsstilsbrancherne.

Derfor tilbyder Sustainawear, som til dagligt rådgiver livsstilsbrancherne i det praktiske arbejde med bæredygtighed, et gratis webinar, som skal klæde ansatte i branchen bedre på til at håndtere CSR og bæredygtighed.

Serien foregår på engelsk og leveres af Sustainawears ejer og mentor, Anne Katrine Blirup, der har 14 års erfaring med at implementere CSR i livsstilsbrancherne.

Webinaret foregår hver onsdag fra klokken 15.30 til 16.00 i 12 uger fra den 25. marts til den 10. juni 2020.

Hos pej gruppen tilbyder vi også skræddersyede webinarer til din virksomhed og dine udfordringer. Du kan læse mere her.