Modemessen CIFF er skudt i gang i dag, og slår du vejen forbi, vil du se, at meget af tøjet hænger på stativer fra inventarvirksomheden Ziito.

CIFF og Ziito har indgået et toårigt samarbejde, hvilket ifølge ejeren er noget, som virksomheden har haft i støbeskeen i nogle år.

”Vi snakkede med CIFF første gang for nogle år siden, men vi er først nået i mål med det i år, hvilket er en kæmpe succes for vores brand,”, udtaler Daniel Oxholm Sørensen, ejer af Ziito.

Udover at levere tøjstiver til de forskellige brands på CIFF, har Ziito også selv en stand på messen, hvor de viser tøjstativerne frem.

Ziito har erfaring med at levere tøjstativer til modemesser, da de har samarbejdet med Jacket Required i London, hvor de gennem seks år har været faste leverandører.

 

Hvem er Ziito?

Ziito er stiftet af tre jyske brødre, der laver håndbyggede tøjstativer og butiksinventar, som sælges i det meste af Europa. For Ziito er bæredygtighed en af grundstenene i brandet, og flere af produkterne er lavet af overskudstræ.

Samtidig har de fornyligt indgået et samarbejde med Fredericia kommune, hvor de genanvender kommunens husholdningsplast til at fremstille produkter. Daniel Oxholm Sørensens mål med aftalen er at skabe en proces, hvor affald gøres til en ressource.

Læs mere om Ziito her

herskind-ziitos.jpg” alt=”” width=”767″ height=”401″ /> Ziitos stativ på Birgitte Herskinds stand