Der har længe været snak om en CIFF messe i Paris, og nu er planerne rykket et skridt nærmere mod at blive en realitet. Ifølge Kristian W. Andersen, kreativ direktør for CIFF, arbejder teamet bag messen på at lancere en CIFF messe i juni 2019 i Paris.

I forbindelse med Men’s Fashion Week i Paris løftede Kristian W. Andersen sløret for planerne om en ny messe i den franske hovedstad.

“Messen vil blive afholdt i juni. For os er juni og januar de rigtige tidspunkter for modeindustrien i fremtiden. Jeg tror ikke på de traditionelle februar og september messedatoer. Indkøberne leder efter nyheder, og de vil gerne finde dem i januar og juni,” udtaler Kristian W. Andersen til Fashion Network.

”Det vil ikke blive en kæmpestor messe, men et lille, hybridevent, som er skabt til at være en unik oplevelse. Den vil vise to eller tre signaturprojekter af kunstnere og designere, som vi støtter, sammen med omkring 100 udstillere,” forklarer Kristian W. Andersen videre.

Udstillerne på den nye messe vil især være internationale modebrands, herunder førende brands inden for herremode, sport og accessories samt enkelte brands inden for damemode.

Lokationen for messen i Paris er endnu ikke offentliggjort, men den vil blive afholdt i den centrale del af Paris i forbindelse med den næste Men’s Fashion Week, som finder sted fra den 18. til 23. juni 2019.