Den tyske messe Gallery Shoes åbner for fjerde gang dørene op til et inspirerende sko- og accessoriesunivers med mere end 500 brands fra over 20 lande.

Fra den 10. til 12. marts 2019 sætter Gallery Shoes igen scenen for professionelle aktører inden for sko og accessories. Messearrangørerne forventer, at omkring 9.800 besøgende vil deltage på messen, hvor der vil være mulighed for at opleve over 500 brands fra mere end 20 forskellige lande.

Det er blot fjerde gang, at messen bliver afholdt i Areal Böhler i Düsseldorf, men det er alligevel lykkedes for Gallery Shoes at etablere sig som en populær messe for både udstillere og besøgende.

“Gallery Shoes er veletableret på markedet og er en fast del af den internationale messekalender. Det er en nøgledato for branchen med et format, der skaber et inspirerende set-up. Tiltrækningskraften ved Areal Böhlers galleriagtige vibe er en ting, men at overtale udstillerne til at præsentere sig på en helt ny måde var en anden. I dag ser vi, at vores specifikationer ikke kun blev accepteret, men at de også har givet skobranchen nyt liv og tilført et frisk pust til den europæiske messescene inden for sko,” udtaler Ulrike Kähler, som er Project Director for Gallery Shoes.

Messen udvider udstillerporteføljen hver sæson, og blandt de danske udstillere på messen den 10. til 12. marts 2019 finder man Angulus, Ca’Shott, Ilse Jacobsen Hornbæk, Royal Republiq og Woden.

Gallery Shoes er opdelt i følgende seks segmenter:

  • Premium zone
  • Contemporary zone
  • Urban zone
  • Comfort zone
  • Kids’ zone
  • Accessories

Som altid afholder Gallery Shoes en række spændende events under messen, som du kan læse meget mere om her.