Liselotte Thygesen er stylist og mener, at alle kvinder, uanset alder og størrelser, kan tage deres favorittøj på hver dag. Det har hun skrevet en bog om, der hedder ’Bliv din egen stylist – en guide til kvinder i alle aldre og størrelser’.

Stylisten og ejer af Stylechange, Liselotte Thygesen, har skrevet bogen ’Bliv din egen stylist – en guide til kvinder i alle aldre og størrelser’, der skal give kvinder en hjælpende hånd med garderoben, og hvordan den bruges rigtigt – helt uden løftede pegefingre.

Det er ikke altid nemt at finde rundt i junglen af tøjudbydere, og hvordan de nyeste tendenser passer ind i garderoben. Liselotte Thygesen giver i bogen nogle ideer til, hvordan man griber det hele bedst an.

Et par eksempler lyder således:

  • Udnytte dine kropsformer til din fordel
  • Finde tøj i den stil, du bedst kan lide
  • Bruge tilbehør
  • Opbygge en god grundgarderobe

”Du skal alligevel have tøj på hver eneste dag, hvorfor så ikke tage noget på, som du føler dig godt tilpas i, som klæder dig og understreger det bedste ved netop dit udseende?” skriver Liselotte Thygesen i  bogen.

Liselotte Thygesen, der er professionel stylist, laver også workshops for både private og virksomheder. Hun gør det også klart, at det hverken behøver at koste mange penge eller opbruge meget af ens tid at få en god garderobe. Når man ved, hvordan man følger ’reglerne’, kan man både spare tid og penge.

Bogen kan købes her i pej gruppens trendstore, hvor du også kan finde pej gruppens andre trendudgivelser, den kan også købes på pej gruppens stand på Formland i august 2019.