Covid-19 stopper ikke modebranchen fra at indhente ny inspiration. I juni afholder pej gruppen derfor et online webinar, hvor du og dine kollegaer har mulighed for at opleve en af branchens mest anerkendte trendforskere og få et unikt indblik i sæsonen AW 21/22.

 Den anerkendte hollandske trendforsker, Li Edelkoort, har gennem de sidste årtier formået at tiltrække store dele af den skandinaviske livsstilsbranche til sine seminarer i København. Det bliver dog anderledes denne sommer, hvor intet er, som det plejer at være.

pej gruppen ønsker at holde gang i den kreative branche og derfor afholdes denne sommers trendseminar med Li Edelkoort digitalt.

Li Edelkoort er i øjeblikket strandet i Afrika grundet Covid-19, og derfor har hun i samarbejde med et professionelt filmstudie optaget hele AW 21/22-præsentationen i den bolig, hvor hun p.t. befinder sig.

Det er blevet til en dybt personlig og reflekterende film, som veksler mellem hendes flotte audiovisuelle film og hendes egen personlige præsentation af sæsonen. Udover Li Edelkoort vil direktøren bag hendes trendbureau Trend Union, Philip Fimmano, give en live præsentation under selve trendwebinaret. Trend Union udgiver hver sæson inspirerende bøger, som forklarer, hvordan trends vokser og udvikler sig.

 

Et helt unikt seminar

Webinaret er målrettet både designere, produktudviklere, journalister, indkøbere, kommunikationsfolk og andre branchefolk, som arbejder kreativt inden for mode, interiør, dekoration, styling, fotografi, konceptualisering, trends, farver og livsstil generelt.

På trendwebinaret får du:

  • Flot audiovisuel film og personlig præsentation af Li Edelkoort om sæsonen AW 21/22
  • Live præsentation af Philip Fimmano
  • Inspiration til farver, form, design, stile og materialer

Trendseminaret vil foregå digitalt onsdag den 3. juni 2020 fra klokken 13:00 til 16:00. Da det er et online webinar, vil prisen for deltagelse være lavere end normalt. Alle tilmeldte får tilsendt et link til Zoom, hvor præsentationen afvikles fra.

Du kan læse meget mere om pej gruppens digitale trendseminar med Li Edelkoort og tilmelde dig her.