I første omgang sikrer Bestseller-ejeren sig en ejerandel på 8 procent af selskabet, der går efter at blive børsnoteret.

Onlinehandlen stormer frem, og det drager Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen nytte af.

Han har gennem selskabet Heartland over de sidste par år investeret i store online modeplatforme som Zalando, Asos, Miinto og About You – og nu har han investeret et trecifret millionbeløb i endnu en modeplatform.

Denne gang er det den israelske modeportal Terminal X, som har fået Anders Holch Povlsen med i ejerkredsen. Det oplyser den børsnoterede modekoncern Fox, der står bag Terminal X, ifølge Finans i en pressemeddelelse.

“Vi er meget imponerede over Terminal X. Selskabet har bemærkelsesværdige kapaciteter med høj salgsvækst og markant stigning i selskabets resultater, som motiverede mig til at indlede partnaerskabet. Jeg tror på virksomheden, dens evner og sit vækstpotentiale,” udtaler Anders Holch Povlsen ifølge meddelelsen.

Det fremgår endvidere i meddelelsen, at Bestseller-ejeren har sikret sig adgang til 10,1 procent af selskabet. I første omgang har han overtaget 8 procent for 21,7 mio. dollars, hvilket svarer til over 130 mio. kroner. De resterende procenter overtages, når modeportalen bliver børsnoteret i Israel.

Foto: Bestseller, Anders Holch Povlsen