Selskabet bag børnetøjsforhandleren Tinderbox måtte tidligere på måneden dreje nøglen om. Nu er dele af den konkursramte virksomhed blevet solgt til kendt iværksætter.

Det er ikke lang tid siden, at den danske børnetøjsvirksomhed Tinderbox måtte melde, at de var gået konkurs.

Nu er dele af virksomheden blevet solgt til iværksætteren Casper Blom gennem hans selskab Prido ApS. Det skriver Finans.

Advokat Teis Gullitz-Wormslev vil ikke fortælle prisen for handlen, men udtaler i stedet, at salget omfatter Tinderbox-navnet og selskabets varelager. De fire sjællandske butikker, som Tinderbox havde inden konkursen, er ikke en del af handlen. Det samme gælder alle tidligere medarbejdere – omkring 40 – der alle er opsagt og fritstillet.

Derudover fortæller Teis Gullitz-Wormslev, at en stor del af aktiverne i virksomheden er omfattet af virksomhedspant, og det er alle aktiver, der er solgt, også. Derfor er det primært panthaverne, der får noget ud af salget.

 

Fra golfbolde til legetøj

Casper Blom er en velkendt profil i de danske iværksætter-kredse.

Som ung stiftede han virksomheden Billigegolfbolde.dk, som han fire år senere solgte for et ukendt beløb. Derudover købte han sidste år Danmarks ældste legetøjsbutik, Geppels Legetøj.

 

Foto: Unsplash.com